Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 19 грудня 2022 12:45

2022/187. Про затвердження Програми надання одноразової матеріальної допомоги жителям Кремінської міської ТГ на 2023 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

«16» грудня 2022 року

Кремінна

№ 01-01/187

 

Про затвердження Програми надання
одноразової матеріальної допомоги
жителям Кремінської міської територіальної
громади на 2023 рік

 

З метою подальшого соціального захисту окремих категорій малозабезпечених верств населення Кремінської громади встановлення додаткових до встановлених законодавством гарантій щодо соціального захисту та заохочення населення громади, керуючись Постановою Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.ст. 4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від № 766-VIII від 10.11.2015, на підставі Указу Президента України від 31.03.2022 № 192/2022 «Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Луганській області»

зобов’язую:

  1. Затвердити Програму надання одноразової матеріальної допомоги жителям Кремінської громади (додаток 1).
  2. Визначити відділ соціального захисту населення Кремінської міської військової адміністрації відповідальним виконавцем Програми.
  3. Відділу соціального захисту населення, загальному відділу забезпечити оприлюднення та розміщення інформації про виконання завдань та заходів Програми щоквартально на офіційному сайті Кремінської міської військової адміністрації.
  4. Оприлюднити це розпорядження у встановлені законом порядку.
  5. Затвердити Положення про Порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Кремінської громади (додаток 2).
  6. Затвердити Положення про Порядок надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію, хронічних, онкологічних та орфанних захворювань (додаток 3).
  7. Затвердити Положення про Порядок надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям опікунів та піклувальників (додаток 4).
  8. Затвердити Положення про Порядок надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих учасників бойових дій, військовослужбовців і поранених учасників бойових дій (додаток 5).
  9. Затвердити Положення про Порядок надання соціальної підтримки талановитої та обдарованої молоді Кремінської громади (додаток 6).
  10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника з житлово-комунальних та соціальних питань Наталю МАКОГОН.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 153 times

Main Menu

Kremins'ka TG