Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 21 квітня 2020 08:07

Виступ в пресі прокурора Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області Леця Ю.В.

Увечері у листопаді 2019 року громадянин А., що був особою, яка раніше вчинила розбій, на одній з вулиць м.Кремінна Луганської області, побачив невідому йому жінку, яка в цей час йшла додому.

А. здійснив розбійний напад на потерпілу О., при цьому наніс їй один удар в потиличну область голови, від чого остання впала на землю.

Продовжуючи свої злочинні дії, А. наніс удари по голові, таким чином подолав опір останньої, після чого схопив і потягнув з метою заволодіння сумку потерпілої, проте це йому не вдалося.

В результаті злочинних дій А., потерпілій було завдано легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.

За цим епізодом А. було звинувачено за ч.2 ст.187 КК України (розбій), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій.

Крім того, у грудні 2019 року вже знайомий нам громадянин А. у нічний час через вікно проник до аптечного пункту, що розташований на першому поверсі приміщення КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради», звідки таємно викрав мобільний телефон та грошові кошти в загальному підсумку трохи більше 6000 грн.

Під час вчинення злочинних дій, гр. А був виявлений працівником цього аптечного пункту, який прийшов через спрацювання сигналізації, тому таємне викрадення майна переросло у відкрите.

За цим епізодом А. було звинувачено за ч.3 ст.186 КК України (грабіж), вчинений повторно, поєднаний із проникненням в інше приміщення.

В ході проведення досудового розслідування для доведення вини обвинуваченого було проведено великий обсяг слідчих дій, а саме допитано свідків та потерпілих, проведено ряд судових експертиз, у відношенні А. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і у підсумку прокуратурою було затверджено обвинувальний акт, який спрямовано до суду для розгляду по суті.

Наразі судовий розгляд триває.

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури
Луганської області                                                              Ю. Лець

Read 523 times
Kremins'ka TG