Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 24 квітня 2019 14:47

Перелік податкових агентів зі сплати туристичного збору

Rate this item
(0 votes)

Відповідно до рішення Кремінської міської ради від 19.12.2018 №41/32 (зі змінами відповідно до рішення від 24.04.2019 №44/2), на виконання п.п. 268.5.2 п.268.5 ст. 268 Податкового кодексу України, справляння туристичного збору в адміністративних межах Кремінської міської ради здійснюється такими податковими агентами:

  1. юридичними особами, філіями, відділеннями, податковими агентами, які мають підрозділи без статусу юридичної особи, що надають послуги з тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі) не за місцем реєстрації таких податкових агентів, фізичними особами - підприємцями, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб у таких місцях проживання (ночівлі):
    1.1 готелі, кемпінги, мотелі, гуртожитки для приїжджих, хостели, будинки відпочинку, туристичні бази, гірські притулки, табори для відпочинку, пансіонати та інші заклади готельного типу, санаторно-курортні заклади;

    1.2 житлові будинки, прибудови до житлових будинків, квартири, котеджі, кімнати, садові будинки, дачні будинки, будь-які інші об’єкти, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі).
  1. квартирно-посередницькими організаціями, які направляють неорганізованих осіб з метою їх тимчасового розміщення до житлових будинків, прибудов до житлових будинків, квартир, котеджів, кімнат, садових будинків, дачних будинків, будь-яких інших об’єктів, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі), що належать фізичним особам на праві власності або на праві користування за договором найму.
Read 568 times

Main Menu

Kremins'ka TG