Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 04 листопада 2020 08:58

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території для будівництва блочно-модульних очисних споруд у м.Кремінна Луганської області»

З метою врахування громадських інтересів в розроблені містобудівної документації, півповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011р. №555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Кремінською міською радою розпочато процедуру обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва блочно-модульних очисних споруд у м. Кремінна Луганської області».

Основна мета розроблення ДПТ – визначення планувальної структури і подальшого функціонального призначення території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки.

Підставою для проектування є рішення Кремінської міської ради №64/39 від 30.09.2020р. «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності». Замовник розроблення містобудівної документації (ДПТ) – Кремінська міська рада. Розробник – ПП «Архітектурне бюро РІЧ» м.Харків.

Ознайомитись з проектом містобудівної документації можна на сайті міської ради http://www.kremrada.gov.ua/ в розділі «Громадські обговорення» або безпосередньо в робочий час з 8:00 до 17:00 години у приміщенні Кремінської міської ради за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 10. Строк ознайомлення 1 місяць. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - Китайгора Ірина Олександрівна – начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до детального плану території подаються за адресою: Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 10.

Пропозиції подаються фізичними та юридичними особами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я по батькові, місця проживання, особистим підписом, назви та адреси юридичної особи і повинні містити обґрунтування із урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  1. повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  2. юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  3. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, на суміжних з нею територіях;
  4. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Надані громадкістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проекту містобудівної документації у місячний строк. За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

Пропозиції, подані особами, не визначеними згідно наданого переліку, або подані після встановленого строку подання, залишаються без розгляду.

Після завершення терміну подання пропозицій до проекту містобудівної документації та їх опрацювання, заплановано оприлюднення результатів їх розгляду і проведення громадських слухань. Проведення громадських слухань заплановано провести «20» листопада 2020 року в приміщенні Кремінської міської ради за адресою: Луганська область, Кремінський район, м.Кремінна, проспект Дружби, 13 (в залі засідань) о 14:00. Проект містобудівної документації підлягає розгляду містобудівною радою. По завершенні процедури обговорення проект містобудівної документації «Детальний план території для будівництва блочно-модульних очисних споруд у м. Кремінна Луганської області» підлягає затвердженню рішенням Кремінської міської ради.

Додаток: «Детальний план території для будівництва блочно-модульних очисних споруд у м.Кремінна Луганської області».

Read 528 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG