Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 22 серпня 2023 10:07

Оголошення щодо відбору кандидатур до складу Ради з питань ВПО при Кремінській МВА

Нагадаємо, що наразі триває відбір кандидатів до складу Ради ВПО при Кремінській МВА.

На виконання Постанови КМУ від 04.08.2023  № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» Кремінською міською військовою адміністрацією розпочато збір пропозицій  до формування складу Ради  з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській МВА.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до військової адміністрації внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі;
  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документа про освіту (за наявності);
  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи щодо включення осіб до складу Ради подаються до військової адміністрації на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. в строк до 29.08.2023. Пропозиції подані після встановленого строку не розглядаються.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

З повним текстом Постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», де визначено основні завдання Ради, права та обов’язки, порядок роботи,  можна ознайомитись на сайті Верховної Ради України за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennia-typovoho-polozhennia-pro-radu-z-pytan-vnutrishno-s812-40823.

Read 99 times

Main Menu

Kremins'ka TG