Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 28 грудня 2023 15:57

2023/486. Про визначення відповідальної особи за оприлюднення наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в Кремінській МВА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

28 грудня 2023 року

Кремінна

№01-08/486

Про визначення відповідальної особи
за оприлюднення наборів даних, які
підлягають оприлюдненню у формі
відкритих даних в Кремінській міській
військовій адміністрації

 

Відповідно до ст. 10-1 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13.01.2011 № 2939-VI, Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 (зі змінами), керуючись ст. ст. 4,10, п. 8 ч. 6 ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII, з метою забезпечення прозорої та підзвітної діяльності, ефективної роботи з питань оприлюднення відкритих даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних та на офіційному веб-сайті Кремінської міської військової адміністрації
зобов’язую:

  1. Визначити Тapacoвa Мaкcимa Микoлaйовичa, головного спеціаліста загального відділу відповідальною особою за оприлюднення наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в Кремінській міській військовій адміністрації.
  2. Покласти на начальників структурних підрозділів Кремінської міської військової адміністрації відповідальність за підготовку, актуальність та достовірність наборів даних, які підлягають оприлюдненню у форматі відкритих даних на Єдиному державному веб порталі відкритих даних (www. data.gov.ua).
  3. Оперативно надавати в електронному вигляді до загального відділу Кремінської міської військової адміністрації набори даних у формі відкритих даних та їх оновлення відповідно до встановленої періодичності для подальшого розміщення на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних та на офіційному веб-сайті Кремінської міської військової адміністрації.
  4. Оприлюднити розпорядження начальника військової адміністрації на офіційному веб-сайті: https://kremrada.gov.ua, та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних не пізніше робочого дня, що настає за днем після його видання.
  5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Начальник військової адміністрації                            Олександр ДУНЕЦЬ

Read 62 times

Main Menu

Kremins'ka TG