Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 11 вересня 2023 17:17

2023/253. Про створення Ради з питань ВПО при Кремінській МВА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

11 вересня 2023 року

Кремінна

№01-08/253

Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених
осіб при Кремінській міській військовій адміністрації

З метою забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції, враховуючи збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб у зв’язку зі збройною агресією російської федерації та запровадженням на території України воєнного стану, відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01 липня 2022 року № 2333-ІХ, керуючись ст. ст. 4, 10, пунктом 8 частини 6 статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Постановою Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 р. № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб»,
зобов’язую:

  1. Утворити Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації.
  2. Затвердити персональний склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації (додається).
  3. Встановити, що особи, які не підпорядковуються Кремінській міській військовій адміністрації, включені до складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації за згодою.
  4. Затвердити Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації (додається).
  5. Раді з питань внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації забезпечити проведення відповідної роботи згідно з вимогами чинного законодавства України та Положенням про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб.
  6. Розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації від 20.06.2022 № 01-01/37 «Про створення Ради ВПО» втратило чинність у зв’язку із прийняттям цього розпорядження.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою. 

Начальник міської військової адміністрації                           Олександр ДУНЕЦЬ

Read 94 times

Main Menu

Kremins'ka TG