Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 серпня 2023 10:07

2023/211. Про затвердження переліку та графіку надання послуг, що надаються в хабах для ВПО Луганської області Кремінської МВА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

07 серпня 2023 року

Кремінна

№ 01-08/211

Про затвердження переліку та графіку
надання послуг, що надаються в хабах
для ВПО Луганської області Кремінської
міської військової адміністрації 

З метою дотримання прав, свобод та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, керуючись ст. ст.4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII (із змінами та доповненнями), Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 01.07.2022 №2333

зобов’язую:

  1. Затвердити перелік та графік надання послуг в хабі для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, створеного Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» в м. Дніпро (додаток 1).
  2. Затвердити перелік та графік надання послуг в хабі для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, створеного Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» в м. Київ (додаток 2).
  3. Затвердити перелік та графік надання послуг в хабі для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, створеного Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» в м. Рівне (додаток 3).
  4. Затвердити перелік та графік надання послуг в хабі для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, створеного Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» в м. Луцьк (додаток 4).
  5. Затвердити перелік та графік надання послуг в хабі для внутрішньо переміщених осіб Луганської області, створеного Кремінською міською військовою адміністрацією на базі Комунальної установи «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «ДОБРО» в м. Андрюшівка Житомирської області (додаток 5).
  6. Розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації від 17.05.2023 № 01-01/94 «Про затвердження переліку та графіку надання послуг, що надаються у пунктах видачі гуманітарної допомоги для ВПО Луганської області Кремінської міської військової адміністрації» втратило чинність у зв’язку із прийняттям цього розпорядження.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника військової адміністрації з житлово – комунальних та соціальних питань Макогон Н.М.

Начальник військової адміністрації                             Олександр ДУНЕЦЬ

Read 101 times

Main Menu

Kremins'ka TG