Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 квітня 2020 10:05

Оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської міської ради»

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської міської ради»

 

Відповідно до ст. 10, п. 12.3. ст. 12, ст. 288 Податкового кодексу України, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської міської ради», розробленого землевпорядним відділом апарату виконкому Кремінської міської ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає:

- затвердження розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності всіх видів цільового призначення в межах територіальної громади міста Кремінна.

Регуляторний акт також визначає умови розрахунку розміру орендної плати за земельні ділянки, порядок обчислення, строк та порядок сплати.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Головне управління ДПС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту:

Ст. 10, п. 12.3. ст. 12, ст.284, 288 Податкового кодексу України, статті 26, 33 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської міської ради» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради http://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.18 (ЦНАП).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.18 (ЦНАП).

Read 652 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG