Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 04 січня 2022 13:23

Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

____січня 2022 року

Кремінна

№_/проект

Про затвердження протоколу постійної
громадської комісії з житлових питань

 

            Розглянувши протокол № 8 від 28.12.2021 засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол № 8 від 28.12.2021 постійної громадської комісії з житлових питань при виконкомі Кремінської міської ради.
    Додаток – 6 арк.
  2. Зняти з черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради:

2.1 Вітвицьку Лілію Михайлівну, *****р.н., на підставі п.1 ч. 2 ст.40 Житлового кодексу Української РСР,
2.2 Півня Олега Ігоровича, *****р.н., на підставі п.1 ч. 2 ст.40 Житлового кодексу Української РСР,
2.3 Сахарову Ганну Григорівну, *****р.н., на підставі п.1 ч. 2 ст.40 Житлового кодексу Української РСР,
2.4 Гайворонську Наталію Сергіївну, *****р.н., на підставі п.1 ч. 2 ст.40 Житлового кодексу Української РСР.

  1. Взяти на квартирний облік громадян, що потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Кремінської міської ради:

3.1 Халікова Єгора Ільдаровича, ***** р.н., у складі сімї – 1 особа, на пільгову чергу, для позачергового отримання житла, як дитину, позбавлену батьківскььго піклуання, та як такого, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом позачергового отримання житла: підпункт 3 пункту 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.5 ч. 1 ст.46 Житлового кодексу Української РСР.

3.2 Єременко Ніну Володимирівну, *****р.н., у складі сімї – 2 особи, до загальної черги як таку, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР.

3.3 Костюкевич Валентину Андріївну, ***** р.н., у складі сімї – 1 особи, до загальної черги як таку, що потребує поліпшення житлових умов, в зв’язку з відсутністю житла.

Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР.

  1. Ганусенку Олексію Олександровичу, *****р.н. відмовити у взятті на квартирний облік у зв’язку із відсутністю підстав для взяття на квартирний облік, передбачених ст. 34 Житлового кодексу Української РСР.
  2. Внести відповідні зміни у облікові справи громадян відповідно до п. 3 протоколу № 8 від 28.12.2021 засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.
  3. Начальнику відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном міської ради внести відповідні данні до реєстру обліку потребуючих поліпшення житлових умов згідно п. 2,3 даного рішення, повідомлення щодо зняття з квартирного обліку надіслати у встановлений законом термін.
  4. Затвердити списки громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку житла при виконкомі Кремінської міської ради станом на ___.01.2022 р.:
    - загальна черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради згідно додатку 1 – 93 особи;
    - позачергова черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради згідно додатку 2 – 32 особи;
    - першочергова черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку осіб при виконавчому комітеті Кремінської міської ради згідно додатку 3 – 28 осіб.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітету Кремінської міської ради – начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Китайгору І.О.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 284 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG