Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 грудня 2021 10:11

Про визначення переліку підприємств та видів робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2022 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

_____________2021 року

Кремінна

№_____

Про визначення переліку підприємств
та видів робіт для осіб, на яких судом
накладено адміністративне стягнення
у вигляді суспільно корисних робіт
на 2022 рік

 

Розглянувши запит начальника Сєвєродонецького районного відділу №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області підполковника внутрішньої служби Дмитра Цегельника від 09.11.2021 № 27/3/2020-21 стосовно визначення та погодження переліку об’єктів, на яких буде відбуватися адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт у 2021 році, а також визначення видів робіт, відповідно до ст.311, ст.3253 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керуючись ст.ст. 38, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Затвердити перелік підприємств, на яких у 2022 році будуть відбувати адміністративні стягнення порушники, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.
    Додаток 1- 1 арк.
  2. Затвердити перелік видів робіт, які у 2022 році будуть виконувати порушники, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.
    Додаток 2 – 1 арк.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з діяльності виконавчих органів Дзивульського Г. А.

 

Міський голова                     В.О.СТРУК

Read 225 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG