Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 18 серпня 2021 13:21

10/8. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та запасів КП «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 ___ вересня 2021 року

Кремінна

№ 10/___

Про затвердження акту приймання-передачі
основних засобів, малоцінних необоротних
матеріальних активів та запасів комунального
підприємства «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

 

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради від 28.07.2021 № 9/7 «Про безоплатне прийняття майна (майнових прав) комунального підприємства «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Кремінського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 р. № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у власність Кремінської територіальної громади Луганської області та забезпечення повноважень щодо управління майном КП «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Затвердити акт приймання – передачі основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та запасів комунального підприємства «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (додаток 1).
  2. У відповідності до пункту 5 рішення міської ради від 28.07.2021 № 9/7 «Про безоплатне прийняття майна (майнових прав) комунального підприємства «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Кремінського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 р. № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у власність Кремінської територіальної громади Луганської області та забезпечення повноважень щодо управління майном КП «КРЕМІННАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру Кремінської міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку оприбуткування майна, що приймається згідно з додатком 1 до цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 210 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG