Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 16 липня 2021 14:21

Сесія 9/8. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2021 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕВ
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«28» липня 2021 року

Кремінна

№ 9/_

Про внесення змін до Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку Кремінської міської
територіальної громади на 2021 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2021 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 23 грудня 2020 року №2/8 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2021 рік» (далі – рішення):
    1.1. Викласти Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2021 рік в новій редакції, згідно з додатком до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 234 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG