Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 лютого 2022 10:50

13/8. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності для обслуговування місцевих кладовищ

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«16» лютого 2022 року

Кремінна

№13/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації
земельних ділянок під об’єктами комунальної власності для обслуговування місцевих кладовищ

 

З метою визначення меж та площ земельних ділянок під об’єктами комунальної власності, що перебувають на балансі міської ради (кладовища) з послідуючою реєстрацією права комунальної власності на дані земельні ділянки, керуючись ст.ст. 12, 83, 122, 186, 186-1 Земельного кодексу України, ст. 19, 25, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком проведення інвентаризації земель, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012 року № 513, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Кремінській міській раді, на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності що перебувають на балансі міської ради, для обслуговування місцевих кладовищ, які розташовані за адресами:
  • с. Новокраснянка, район вул. Залізнична, орієнтовною площею 1,1000 га;
  • с. Новокраснянка, район вул. Центральна, орієнтовною площею 2,2000 га;
  • с. Червонопопівка, орієнтовною площею 4,5000 га.
  1. Доручити апарату міської ради замовити технічну документацію землевпорядній організації, яка має право на виконання цих робіт, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 220 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG