accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 14 жовтня 2022 08:07

День захисників і захисниць України та День українського козацтва 2022

Шановні захисники та захисниці України!

Дорогі земляки!

Сьогодні, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, ми святкуємо День захисників та захисниць України та День українського козацтва.

Українці завжди шанували тих, хто мужньо боронив нашу рідну землю від ворогів: у добу козацтва, під час Другої світової війни та останні 8 років, з початку російської збройної агресії проти України.

Особливо гостро ми відчуваємо гордість за наших Героїв та нашу Державу сьогодні, під час підступного нападу московії на Україну.
Країна-агресор хоче забрати території, на які не має жодного права, країна-терорист вбиває мирних людей, атакуючи українські міста ракетами. Та Україна ніколи не буде миритися з цим!

Ви, шановні захисники та захисниці, довели всьому світу, що Україна має достатню силу, щоб воювати та захищати свої землі та свої сім’ї! Ви спростували міф про найсильнішу російську армію! Ви не боїтеся дивитися ворогу в очі! Ви найсильніші, незламні - найкращі!

На жаль, ціна всього цього – життя українців. Тому ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які не повернулися з поля бою. Вічна їм слава!
Мужні хлопці та дівчата зі Збройних Сил України, Національної гвардії, воїни запасу, добровольці, волонтери, медики! Усі, для кого Україна – понад усе! Доземний уклін вам за мужність та волю. Завдяки вам ми відчуваємо захищеність та впевненість у нашій Перемозі!

Дякуємо за відданість військовій присязі, відвагу, професіоналізм та патріотизм!
Шануємо кожного, молимося за вас! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже вас!
Бажаємо вашим родинам благополуччя, а вам терпіння та сил! Повертайтеся живими!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 168 times
Kremins'ka TG