Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 02 травня 2024 15:17

Флешмоб «Луганщина – це Європа, луганці – європейці!» до Дня Європи в Україні

До Дня Європи в Україні #depmtd пропонує долучитися до флешмобу «Луганщина – це Європа, луганці – європейці!».

Мета флешмобу - підвищення свідомості про європейську ідентичність серед українців та підтримка європейських цінностей, підкреслити європейський потенціал та культурні зв'язки Луганщини та України з ЄС.

До флешмобу дуже просто долучитися. Достатньо до 10.05.2024 року на своїй сторінці в соціальній мережі написати кілька слів, розмістити фото чи зняти відео про те, що для вас є Європа і чому Україні важливо стати частиною європейської спільноти або показати європейські місця України та/або Луганщини і використати хештег #ЛуганщинаЦеЄвропа або надсилайте роботи на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Сьогодні держави, які раніше були просто сусідами, стали справжньою родиною та безпечним прихистком для багатьох мешканців Луганщини, які рятуються від російської агресії.

Недарма міністерка закордонних справ ФРН Анналена Бербок зазначила: «Майбутнє України — в Євросоюзі, у нашій спільноті свободи, і незабаром вона розшириться від Лісабона до Луганська. З кожним селом, з кожним метром, який звільняє Україна, з кожним метром, де вона рятує своїх людей, вона також розширює свій шлях у ЄС».

Долучайтеся до флешмобу та промотуйте європейське майбутнє Луганщини!

Read 51 times
Kremins'ka TG