Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 08 березня 2024 15:07

Центральна виборча комісія прийняла постанову щодо нелегітимності організації підготовки та проведення «виборів» президента російської федерації 2024 року на тимчасово окупованих територіях України

Міністерство юстиції України: Центральна виборча комісія прийняла постанову щодо нелегітимності організації підготовки та проведення «виборів» президента російської федерації 2024 року на тимчасово окупованих територіях України.

Як відомо, на початку грудня 2023 року ЦВК рф ухвалила постанову, згідно з якою вибори президента рф 15-17 березня 2024 року мають відбутися і на частинах територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей, що були тимчасово захоплені під час повномасштабного військового вторгнення росії, а також в анексованих нею АР Крим та місті Севастополі.

Це чергова цинічна спроба рф легітимізувати окупацію українських земель та не має жодної ознаки відповідності загальновизнаним демократичним принципам виборів і не може мати таких загалом.

Тож ЦВК засудила протиправні рішення та дії органів влади рф та її окупаційних адміністрацій щодо організації підготовки й проведення на тимчасово окупованих територіях України зазначених так званих виборів президента рф. А також наголосила, що будь-які спроби щодо організації підготовки та проведення на території суверенної незалежної України органами влади рф та їх посадовими особами псевдовиборів є нелегітимними.

Більше: https://bit.ly/49Ywa6x

Read 52 times
Kremins'ka TG