Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 02 березня 2024 10:07

Прозорість і підзвітність: до НАЗК направлено інформацію про порушників правил декларування доходів

За дорученням Артема Лисогора, керівника робочої групи «Прозорість та підзвітність», завершено перевірку додержання посадовими особами правил подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2022-2023 роки.

Перевіркою встановлено 32 факти неподання або невчасного подання декларацій співробітниками обласної державної адміністрації – апарату та структурних підрозділів. Переважно порушення вимог фінансового контролю допущено суб’єктами декларування, яких було звільнено протягом 2022-2023 років, та з якими призупинено дію трудового договору.

Також не задекларували свої доходи 796 працівників районних державних адміністрацій та органів влади територіальних громад області.
Така ситуація обумовлена проведенням перевірки декларування доходів працівниками відповідних рад, їх виконавчих органів та депутатів таких рад.

По усіх виявлених фактах неподання чи несвоєчасного подання декларацій поінформовано Національне агентство з питань запобігання корупції.

Read 49 times
Kremins'ka TG