Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 02 лютого 2024 21:17

Реабілітаційний центр «Донбас Прикарпаття» запрошує людей з інвалідністю на безкоштовне відновлення

У межах співпраці з ДРУЦКРОІ «Донбас-Прикарпаття», Кремінська міська військова адміністрація збирає потребу серед дітей та осіб з інвалідністю з числа мешканців Кремінської громади у реабілітаційних послугах.

Державна реабілітаційна установа «Донбас Прикарпаття» обслуговує осіб/дітей з інвалідністю з усіх областей України. Через військову агресію російської федерації установу було релоковано на Прикарпаття (м. Івано-Франківськ).

Установа здійснює комплекс реабілітаційних заходів осіб/дітей з інвалідністю, а саме:

  • медичне спостереження та медична реабілітація;
  • фізична реабілітація: масаж, ЛФК, електропроцедури, ерготерапія, парафіно-озокеритові аплікації, місцеві ванночки для ніг, фіто-чаї, кисневі коктейлі;
  • соціальна реабілітація;
  • психологічна реабілітація;
  • фізкультурно-спортивна реабілітація.

Строк комплексної реабілітації не перевищує 30 календарних днів на рік.

Фізична реабілітація та медичне спостереження в ДРУЦКРОІ «Донбас» включають в себе всі необхідні заходи відновлення або компенсування функцій, втрачених через хворобу або травми.

Центр володіє потужною матеріально-технічною базою з медичним, спортивним та фізіотерапевтичним обладнанням, яке необхідне для забезпечення комплексу реабілітаційних послуг.

Усі заняття проходять згідно з рекомендаціями лікаря-фізіотерапевта, який розробляє індивідуальні програми та методи фізичної реабілітації для слухачів Центру.

Для реєстрації – просимо заповнити цю гугл-форму.

Read 146 times
Kremins'ka TG