Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 09 січня 2024 09:09

Рекрутери Луганської служби зайнятості вдруге отримали відзнаку за співпрацю з платформою Robota.ua

Платформа з працевлаштування https://rоbota.ua наприкінці 2023 року вдруге визначила переможців проєкту «Гейміфікація». За результатами співпраці у листопаді та грудні Луганська обласна служба зайнятості визнана кращою. Це вже друга відзнака майстерності рекрутерів ЛОЦЗ!

Нагадаємо, спеціалісти відділу рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Луганської ОСЗ активно використовують інтернет-ресурс «rоbota.ua». За спільною домовленістю служба зайнятості розміщує на цьому сайті актуальні вакансії.

За умовами проєкту «Гейміфікація» обласні центри зайнятості мали більш детально працювати з шукачами, які зацікавилися вакансією: опрацьовувати відгуки кандидатів, змінювати їхній статус на «запрошений», додавати час і дату призначеної співбесіди з роботодавцем або телефонувати кандидату, який підходить роботодавцю тощо.

Проєкт Гейміфікація триває з жовтня 2023 року. Першу перемогу в ньому також отримала Луганська служба зайнятості. Пишаємося нашими колегами та вітаємо з відзнакою за ефективну роботу у листопаді та грудні!

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини https://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини https://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Read 96 times
Kremins'ka TG