Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 31 грудня 2023 17:37

Новий рік 2024

Шановні жителі громади!
Дорогі земляки!

Відходить 2023 рік - другий рік повномасштабної війни, рік боротьби, спротиву, випробувань та солідарності. Два роки у наших молитвах та мріях живе єдине заповітне слово «перемога».

Підбиваючи підсумки цього року, ми, перш за все, дякуємо всім, хто ціною власного життя боронить нашу державу, її цілісність і незалежність! Висловлюємо також вдячність нашим волонтерам, працівникам установ і організацій, всім мешканцям громади, які в тилу не залишилися осторонь, а діють, допомагають, підтримують, донатять!

За цей час ми навчилися працювати в умовах війни, віднаходити шляхи виконання складних завдань, пристосовуватися, гуртуватися, долати виклики і спрямовувати всі свої зусилля на підтримку Збройних сил України. Дякуємо всім за розуміння і роботу! У 2024 році продовжуємо зосереджуватися на допомозі військовим.

У новий рік ми входимо із чистими думками та помислами. Просимо в Бога захисту і благодаті для наших воїнів, а для України - миру шляхом перемоги!

Ми тепер знаємо, що радість у простих речах - жити на вільній землі, зустрічати свята у затишному родинному колі, обіймати рідних.

Нехай цей рік принесе кожному з вас просте людське щастя! Хай втіляться в реальність усі ваші мрії та задуми. Бажаємо всім міцного здоров'я, удачі, достатку, стабільності, єдності та довгоочікуваної перемоги над московським злом! Хай світло новорічних свят наповнить ваші серця вірою і принесе вашим родинам Господнє благословення!

З Новим роком, Кремінщино!
З Новим роком, наша Україно!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 91 times
Kremins'ka TG