Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 листопада 2023 11:07

За особливі досягнення у розбудові України-2022: кремінянин Микита Горбатенко отримав Премію Кабінету Міністрів України!

Розпорядженням Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 31 жовтня 2023 р. № 991-р «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України», за правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування, участь у діяльності органів самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства Премію присуджено Микиті Ярославовичу Горбатенку — бібліотекарю комунального закладу «Кремінська публічна бібліотека», голові Молодіжної ради при Кремінській міській раді та голові ГО «Чарівний Пендель».

Премію Кабінету Міністрів України у розмірі 50 тисяч гривень кожна отримають 20 молодих людей, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Цілком заслужено у їх числі і Микита Горбатенко - активний, ініціативний, енергійний, креативний і відповідальний молодий хлопець, який своїм прикладом показав, що молодь здатна на зміни!

Вітаємо Микиту з почесною відзнакою його досягнень! Нехай вона буде стимулом для подальшого розвитку, самореалізації та джерелом нових інноваційних ідей на шляху до відбудови Кремінської громади та Батьківщини!

Read 69 times
Kremins'ka TG