Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 31 жовтня 2023 12:07

Створено комісію з питань перейменування топонімів, розташованих на території населених пунктів Кремінської міської ТГ

Кремінська міська військова адміністрація на вимогу Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21 березня 2023 року № 3005-IX, відповідно до Плану організації виконання питання розділу IV протокольних доручень за підсумками апаратної наради голови Луганської обласної державної адміністрації - начальника військової адміністрації А.Лисогора від 10.07.2023 року «Про виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» у частині перейменування топонімів та географічних назв населених пунктів», Розпорядженням голови Кремінської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 12 жовтня 2023 року № 01-08/301 створено комісію з питань перейменування топонімів, розташованих на території населених пунктів Кремінської міської територіальної громади, до складу якої увійшли представники Кремінської міської військової адміністрації, фахівці в галузі української мови та літератури, журналіст, архітектор, фахівець в галузі права, представники закладів культури та представники громадських організацій.

Запрошуємо активних жителів громади долучитися до роботи комісії! Надсилати свої пропозиції можна на електронну адресу Управління освіти, культури, молоді та спорту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або для консультації звертатися за телефоном +380958207124 - контактна особа Семиволос Марина Олександрівна, секретар комісії.

Наразі ведеться підготовка проєкту розпорядження з перейменування топонімів, які розташовані на території Кремінської громади.

Після розробки проєкту Кремінською міською військовою адміністрацією, рішення про перейменування топонімів буде оприлюднене для громадського обговорення відповідно до вимог чинного законодавства.

Read 71 times
Kremins'ka TG