Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 01 жовтня 2023 09:07

Днем працівників освіти України 2023

Шановні вчителі і ветерани педагогічної праці!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників освіти України!

Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших. Її обирають люди особливі, талановиті, творчі, невгамовні!

Хочеться відзначити педагогів Кремінської громади, які з перших днів повномасштабного вторгнення показали свою сміливість і відданість професії. Наші вчителі стали ВПО, хтось залишився в Україні, хтось виїхав за кордон, але вони продовжують виконувати свою місію, міцно тримаючи освітній фронт. Ми знаємо, що в нових умовах нашим педагогам надзвичайно важко, та вони і далі надихають й підтримують дітей. Чи це не подвиг?!..

Тож прийміть сьогодні нашу щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, за добро та щирість душі, непосильну працю на користь наших дітей, задля майбутнього України! Бажаємо кожному із вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани ваших вихованців.

Нехай зерно знань, яке ви сієте, завжди проростає і дає могутній врожай!

Не втрачайте віри у ваші сили та нашу перемогу, бо ви формуєте завтрашній день своїм серцем та розумом, ви формуєте людей!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 92 times
Kremins'ka TG