Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Неділя, 03 вересня 2023 08:37

ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ 2023

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця України.

Традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

У ці важкі часи, коли наша країна зіткнулася з випробуваннями та вимушена протистояти російському вторгненню, важливо відзначити ваш внесок у збереження економічної міці нашої держави та формування демократичного суспільства. Ваші наполегливість, винахідливість, уміння адаптуватися і реагувати на зміни допомагають підтримувати бізнес у ці складні часи невпевненості. Ми вдячні вам за ваші зусилля та відданість Україні! Віримо, що разом ми зможемо подолати всі труднощі і побудувати майбутнє, на яке заслуговують наші діти!

Бажаємо всім підприємцям міцного здоров'я, нових можливостей і невичерпної енергії для досягнення успіхів у своїх справах. Нехай у вас все виходить, а ваша діяльність дає результати!

Разом до Перемоги!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 140 times
Kremins'ka TG