Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 серпня 2023 12:11

День пам'яті захисників України 2023

Вони загинули за Україну…

Шановні земляки!

Сьогодні скорботна і болісна дата для нашого народу – День пам'яті захисників України, які у боротьбі з ворогом поклали свої життя на вівтар свободи, незалежності і територіальної цілісності України.

29 серпня – день Іловайської трагедії 2014 року. 9 років тому Іловайськ мав стати «зеленим коридором» для українських військових, однак обернувся зрадою та сотнями загиблих, поранених, взятих у полон та зниклих безвісти…

9 років триває війна. За цей час тисячі хоробрих сердець України перестали битися через військові дії. І кожен загиблий на фронті - це неоціненна втрата для родин військових, для всієї України.

Символом цього дня є соняшник, оскільки більшість військових ЗСУ загинули на півдні та південному сході країни, де багато соняшникових полів. Давайте згадаємо кожного захисника й захисницю, які пішли у бій з агресором, щоб відстояти країну та її свободу, захистити власні домівки, зберегти життя родин та друзів.

Нездоланні сини і доньки! Схиляємо голови перед вашим подвигом! Неодмінно переможемо ворога заради вашої світлої пам'яті, заради майбутнього нашої рідної, єдиної, незалежної держави! Низький уклін батькам Героїв, які до останнього подиху боролися за нашу свободу!

Слава Україні! Вічна пам’ять її Героям!

Read 129 times
Kremins'ka TG