Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 19 липня 2023 10:57

Так званій «керівниці управління праці та соціального захисту населення) окупаційної влади повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру у колабораційній діяльності мешканку м. Кремінна (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Слідством встановлено, що місцева мешканка умисно, добровільне обійняла керівну посаду в псевдооргані «управлінні праці та соціального захисту населення адміністрації Кремінського району лнр», створеному на тимчасово окупованій території, що здійснює свою протиправну діяльність на тимчасово окупованій території Кремінської територіальної громади.

Фігурантці загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права до 15 років обіймати певні посади або займатися певною діяльністю та з можливою конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі З управління ГУ СБУ України в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції, України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури

Read 89 times
Kremins'ka TG