Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 червня 2023 09:47

День Конституції України 2023

Дорогі українці, земляки, креміняни!

Від імені Українського народу, висловлюючи його суверенну волю, 28 червня 1966 року було прийнято Конституцію України – головний нормативно-правовий акт держави, що став ядром консолідації українського суспільства. Цей документ є основним законом держави і моральним орієнтиром для її громадян, він юридично закріплює незмінний упродовж століть цивілізований вибір Українського народу.

В умовах повномасштабного вторгнення московських військ і численних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі України, для кожного з нас набувають ще вагомішого і більш глибинного змісту, оскільки ми вкотре змушені відстоювати своє життя і свій вибір, у той час як московська влада продовжує спроби привласнити українську історію, відібрати наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє.

У Конституції України закріплено суверенітет Української держави на всієї її території, яка є недоторканною, а захист цього суверенітету є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Дієвість цієї норми Конституції українці показують на практиці вже майже десять років, боронячи Україну від російської агресії. І ми успішно протистоїмо ворогу, який зневажає юридичні норми та міжнародне право. Завдяки Збройним силам України, за підтримки Міжнародних партнерів, ми разом з вами наближаємо нашу спільну Перемогу, услід за якою обов’язково відбудеться притягнення до відповідальності держави-терориста.

Сердечно бажаємо усім міцного здоров'я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого життя в мирній Україні! Свято віримо у ЗСУ та нашу Перемогу!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 130 times
Kremins'ka TG