Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 лютого 2024 10:17

Проєкт Love Rises. Анкета майстрині

В продовження співпраці з Громадською організацією "Фундація "Зростай" доводимо до Вашої уваги інформацію про проект Love Rises.

Love Rises - це в першу чергу творче об’єднання, створене з метою допомоги постраждалим від війни жінкам України. Вони створюють стильні та сучасні в’язані речі. Для них - це крок до нового життя та відновлення доходу. Для покупців - це комфорт та затишок, а ще можливість зробити внесок у майбутнє цих жінок. У нашому асортименті пледи, шкарпетки, шарфи, палантини та різдвяний декор. Ми працюємо з індивідуальними та корпоративними замовленнями (https://www.loverises.com.ua/#contacts).

Також Проєкт Love Rises час від часу шукає можливості щодо збільшення кола майстринь для співпраці. Щоб не втратити ваші контакти та мати можливість оперативно зв'язазатися, просимо заповнити цю форму. 

У випадку питань чи пропозицій ви можете надіслати свій запит на цю електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Анкета за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtAXumMD0hnoZDTQcyYUu_wUHXSyU_R3nR87LQ7ybHYzRjmg/viewform

Kremins'ka TG