Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 березня 2024 09:47

Протокол №4 засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА

ПРОТОКОЛ №4
засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації
(далі – Молодіжна рада при Кремінській МВА)

ZOOM-конференція,
м.Рівне

01 березня 2024 р.
15:30

Присутні: 10 членів Молодіжної ради при Кремінській МВА.

Відсутні: Бойко Д.Р., Ващук А.О., Кіслова К.В., Пітецька Р.С., Шаповалова Д.В..

Запрошені: Семиволос М.О. – завідувач сектором культури, молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Ознайомлення з результатами проведеного опитування «Теми неформальної освіти для молоді».
  2. Інше.

Розгляд порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, щодо затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 01 березня 2024 року.

Виступила: Фішер Г.С. – секретар Молодіжної ради при Кремінській МВА, яка запропонувала підтримати порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 01 березня 2024 року.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» – 10;

«проти» – 0;

«утримались» – 0.

Рішення прийнято одноголосно

Вирішили: затвердити порядок денний засідання Молодіжної ради при Кремінській МВА від 01 березня 2024 року. Рішення № 8 «Про затвердження порядку денного засідання Молодіжної ради при Кремінській міській військовій адміністрації 01 березня 2024 року» прийнято.

 

  1. По першому питанню порядку денного:

Слухали: Горбатенка М.Я. – голову Молодіжної ради при Кремінській МВА, який зазначив, що всі пункти рішення Молодіжної ради при Кремінській МВА № 4 від 31.01.2024 «Про проведення опитування “Теми неформальної освіти для молоді”» виконані. Він нагадав, що опитування проводилося в період з 05 по 16 лютого 2024 року включно, а метою є дослідження ставлення молоді Луганщини до неформальної освіти, в тому числі виявлення найбільш корисних тем для навчання, аби сформувати загальну статистику та визначити конкретні теми заходів, які можуть проводитися представниками ради та залученими експертами, в рамках існуючих чи майбутніх проєктів. Для якісного сприйняття інформації щодо результатів опитування на засіданні було переглянуто презентаційний матеріал. Загалом участь в опитуванні взяли 428 осіб.

Перегляд презентаційного матеріалу.

Виступила: Кременчуцька К.В. – членкиня Молодіжної ради при Кремінській МВА, яка сказала, що такі дані є вражаючими, а презентація виконана в дуже класному стилі, подякувавши за це.

Слухали: Горбатенко М.Я., який запропонував наступне засідання Молодіжної ради провести 01.04.2024 р. о 15:30 в онлайн форматі за допомогою засобів зв’язку.

Перелік питань порядку денного засідання – вичерпано. Зауважень, пропозицій, доповнень щодо ведення засідання та інших питань не надходило.

Голова Молодіжної ради при Кремінській МВА подякував всім за плідну роботу, прийняття рішень на засіданні та оголосив про його завершення.

Засідання завершено.

Голова Молодіжної ради

Микита ГОРБАТЕНКО

Секретар Молодіжної ради

Ганна ФІШЕР

 

ДОДАТОК: Результати опитування «Теми неформальної освіти для молоді»

Read 41 times
Kremins'ka TG