Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 26 жовтня 2017 13:19

Протокол №29 від 17.10.2017 (межсесійне уточнення)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 29
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „17” жовтня 2017 р.

                                                                                                                      10.00, каб. 2

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А., Гнелицький К.С.

Відсутні 1 член комісії: Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: перший заступник міського голови Дзивульський Г.А.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд бюджетних питань в міжсесійний період.

Інформація: першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

  1. Про уточнення показників міського бюджету на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який детально доповів депутатам, що відповідно до пункту 13 рішення сесії Кремінської міської ради від 21.12.2016 № 18/19 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік» (зі змінами) пропонується провести уточнення планових показників спеціального фонду міського бюджету шляхом внесення змін до річного розпису видаткової частини бюджету, а саме:

  1. Зменшити планові асигнування видатків спеціального фонду міського бюджету по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6310 «Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку території» КЕКВ 3122 «Капітальне будівництво (придбання) інших об`єктів» для облаштування пішохідних переходів пандусного типу в місті Кремінна, в т.ч. з виготовленням робочого проекту в сумі 77751,00 грн.
  2. Збільшити планові асигнування видатків спеціального фонду міського бюджету по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6310 «Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку території» КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація (придбання) інших об`єктів» для облаштування пішохідних переходів пандусного типу в місті Кремінна, в т.ч. з виготовленням робочого проекту в сумі 77751,00 грн.

Планово-фінансовому відділу апарату виконавчого комітету міської ради зміни до помісячних розписів провести у відповідності до наказу Державного казначейства України від 04 листопада 2002 року «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевого бюджету» (зі змінами) та згідно наказу Міністерства фінансів України від 28.01.2002 року № 57 «Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету».

 

ВИРІШИЛИ:

 Погодитися з пропозиціями щодо проведення уточнення планових показників загального та спеціального фондів міського бюджету на 2017 рік в міжсесійний період.

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                               В.І.КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                                           Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 774 times

Main Menu

Kremins'ka TG