Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 серпня 2023 10:37

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повна назва документа державного планування: проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської міської територіальної громади на 2024-2027 роки (далі – Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Кремінська міська військова адміністрація.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» військова адміністрація оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Програми.

Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна за посиланням https://surl.li/iergt та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до відділу житлово – комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, екології та благоустрою Кремінської МВА на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки протягом 10 днів з дня її оприлюднення.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Read 96 times

Main Menu

Kremins'ka TG