Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 01 червня 2020 10:43

59 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» травня 2020 року

Кремінна

№59/12

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, враховуючи правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, а також рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 120, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр» (із змінами та доповненнями), ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, наступним громадянам:

1.1. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Автопаркова, 69, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок, але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за заповітом зареєстрованого в реєстрі за № 660 виданого 17.05.2018 року.

1.2. -- та --, які мешкають за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на житловий будинок (домоволодіння), але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявників в рівних частках відповідно до Договору купівлі-продажу житлового будинку (садиби) зареєстрованого в реєстрі за № 1390 виданого 20.09.2005 року.

1.3. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами , але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявниці відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за №520 виданого 22.04.2020 року.

1.4. --, яка мешкає за адресою: -- та --, яка мешкає за адресою: ---, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Кооперативна, 5, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок, але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування 2-х квартирного жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований жилий будинок, що є власністю заявниць відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом (на 1/2 частку житлового будинку з відповідною часткою будівель та споруд, квартира № 1) зареєстрованого в реєстрі за № 1183 виданого 26.07.2013 року та Договору дарування (на 1/2 частку житлового будинку з відповідною часткою будівель, квартира№2) зареєстрованого в реєстрі за № 1367 виданого 04.12.2003 року.

1.5. --, який мешкає за адресою: -- , на земельну ділянку за адресою: --, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок, але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за заповітом зареєстрованого в реєстрі за № 602 виданого 12.05.2020 року.

 1.6. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за адресою: сел. Стара Краснянка, вул. Лісна, 19, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок, але не більше:

1500 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 02 виданого 03.01.2019 року.

  1. Встановити термін виконання даного рішення – 1 (один) рік з дня прийняття рішення.
  2. Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площі земельних ділянок, вказаних у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточняються.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 358 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG