Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 21 квітня 2020 08:32

58 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючим встановленням земельного сервітуту (вул.Зарічна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ВОСЬМА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«15» квітня 2020 року

Кремінна

№58/8

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянину --
(вул. Зарічна, район будинку 1)

 

Розглянувши заяви громадянина -- щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу та укладання договору сервітуту на земельну ділянку, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Зарічна, район будинку 1, м. Кремінна, площею 0,0030 га для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу – встановлення тимчасової споруди - металевого гаражу з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту.
  2. Громадянину Зінчуку А.В. оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 445 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG