Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 17 квітня 2020 12:23

58 сесія. Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс ОСББ «ГРІН ХАУС»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ВОСЬМА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 15 квітня 2020 року

Кремінна

№ 58/3

Про передачу технічного паспорту
на багатоквартирний житловий
будинок з балансу Кремінської міської ради
на баланс об’єднання співвласників
багатоквартирного будинку (ОСББ)
«ГРІН ХАУС»

 

Керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.10 Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду, ст.358 Цивільного кодексу України, Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Безоплатно передати технічний паспорт загальною вартістю 46600,00 грн. (сорок шість тисяч шістсот гривень 00 коп.) без ПДВ на багатоквартирний житловий будинок № 7 на вулиці Титова в м. Кремінна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку « ГРІН ХАУС».
  2. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 436 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG