Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 23 березня 2020 16:12

56 сесія. Про передачу в оренду невитребувані земельні ділянки ріллю ФГ «Арія» (із земель колишнього КСП «Діброва»)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ШОСТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«18» березня 2020 року

Кремінна

№56/28

Про передачу в оренду невитребувані земельні ділянки ріллю ФГ «Арія»
(із земель колишнього КСП «Діброва»)

 

Розглянувши заяву голови ФГ «Арія» щодо передачі в оренду невитребуваних земельних ділянок ріллю із земель колишнього КСП «Діброва» на яку був укладений договір оренди землі з Кремінською районною державною адміністрацією, термін якого закінчився 16.03.2020 року, керуючись ст.ст. 12, 83 та розділом Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, ст. 33 Закону України “Про оренду землі”, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням 47 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 26.06.2019 р. № 47/13 “Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2020 рік”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати в оренду фермерському господарству «Арія», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова (колишня вул. Совєтська (Радянська)), 93, невитребувані земельні ділянки (пай):

- № 484 площею 1,1744 га рілля кадастровий номер: 4421610100:08:002:0004,

- № 484 площею 3,0410 га рілля кадастровий номер: 4421610100:08:002:0003,

які розташовані за межами населених пунктів, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, терміном на 7 (сім) років але до оформлення спадкоємцями права власності на земельні ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  1. Встановити з дати укладання договору оренди землі річну орендну плату за земельні ділянки в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з застосуванням наступної індексації згідно нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду ставки орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.
  2. Встановити такі обмеження і обтяження використання земельними ділянками:

3.1. Умови додержання природоохоронних вимог;

3.2. Заборона на провадження інших видів діяльності;

3.3. Заборона на самовільну зміну цільового призначення земельної ділянки ландшафту.

  1. Орендарю:

4.1. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

4.2. У місячний термін укласти Договір оренди землі, провести у встановленому законом порядку його реєстрацію.

4.3. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельні ділянки надати копію Витягу про реєстрацію права оренди на земельні ділянки до Головного управління ДПС у Луганській області.

4.4. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельні ділянки надати копії Витягу про реєстрацію права оренди на земельні ділянки до землевпорядного відділу виконавчого комітету міської ради.

  1. По закінченню терміну договору оренди землі землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянок при їх поверненні.
  2. Землевпорядному відділу виконавчого комітету міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення Державної реєстрації права оренди на земельні ділянки.
  3. Копію рішення направити до Головного управління ДПС у Луганській області для використання у роботі.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 414 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG