Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 30 листопада 2018 11:07

40 сесія. Про преміювання

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
 СОРОКОВА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 40/6

“28” листопада 2018 року
м.Кремінна

 

Про преміювання Кремінського міського голови

 

Керуючись ст. 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, особистий вклад у результати роботи Кремінської міської ради, за пропозицією постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, Кремінська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Здійснити преміювання міського голови Прокопенка Ю.О. за підсумками роботи за 9 місяців 2018 року в розмірі двісті відсотків від посадового окладу.
  2. Начальнику планово – фінансового відділу провести відповідні виплати у межах затверджених на 2018 рік видатків на оплату праці апарату Кремінської міської ради та її виконавчого комітету у грудні 2018 року.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко

Read 635 times

Main Menu

Kremins'ka TG