Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 серпня 2018 15:56

37 сесія. Про припинення права користування земельною ділянкою КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» та передачу її в постійне користування ДП «Кремінське КОГОСПОДАРСТВО» КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» (м. Кремінна, район ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод»)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 37/33

«15» серпня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про припинення права користування земельною ділянкою КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» та передачу її в постійне користування ДП «Кремінське КОГОСПОДАРСТВО» КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС»
(м. Кремінна, район ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод»)

 

Розглянувши клопотання в.о. керівника КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою та клопотання керівника ДП «Кремінське КОМГОСПОДАРСТВО» КП «Кремінна-КОМУНСЕРВІС» щодо передачі земельної ділянки в користування, керуючись ст. 12, 83, 123, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити Комунальному підприємству «Кремінна-КОМУНСЕРВІС», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 12,4931 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0024, яка розташована в районі ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод», м. Кремінна, для утримання полігону твердих побутових відходів.
  2. Внести запис про припинення інше речове право (право постійного користування) зареєстрованого за № 9534946 від 23.04.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  3. Передати Дочірньому підприємству «Кремінське КОМГОСПОДАРСТВО» Комунального підприємства «Кремінна-КОМУНСЕРВІС», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 12,4931 га, кадастровий номер: 4421610100:04:405:0024, яка розташована в районі ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод», м. Кремінна, для утримання полігону твердих побутових відходів.
  4. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  5. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 503 times

Main Menu

Kremins'ka TG