accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 07 червня 2018 15:00

Інтерв'ю з Олександром Дубовим

Нам випала нагода поспілкуватись із депутатом Кремінської міської ради Олександром Дубовим. Він поділився з нами результатами, підсумками і планами, відповідаючи на головні питання: що зробили, що роблять та планують зробити в майбутньому в селищі Стара Краснянка.

Хотілось би почати з того, що вже зроблено. На початку зими на території селища Стара Краснянка була проведена зустріч з громадою. Розглядався ряд питань, що цікавили жителів, а в подальшому – проведені відповідні роботи. По-перше, централізоване освітлення вулиць. Цього літа, до речі, роботи відновлюються, на них вже виділені потрібні кошти. В селищі планують встановити освітлення ще на трьох вулицях загальною протяжністю в 3,5 км. Щодо водопостачання, то з цим також все вирішили, і ніяких перебоїв в подальшому не виникало. Третє питання, найголовніше, над котрим була проведена робота, – це очистка доріг, а також вулиць та провулків від снігу, бо ж зима була дуже сніжною. З цим питанням нам допомагала як міська рада, так і наше лісомисливське господарство в особах Склярова В.М. і Гарьковця М.А. Окрім того, була надана допомога з отриманням дров. Слід також згадати, що цього опалювального сезону для місцевого закладу клубного типу було придбано та встановлено новий опалювальний котел, який успішно функціонував та обігрівав жителів, що відвідували клуб взимку. Міська рада на даний момент також допомагає з облаштуванням майданчика для виступів, надаючи всі потрібні будівельні матеріали.

Що ж до нещодавнього, то, з приводу святкування свята 9 травня, були придбані та вручені українські народні костюми місцевому вокальному ансамблю «Джерело» для їх подальших виступів.

Все це відбулося завдяки тісній співпраці депутатського корпусу з міським головою Прокопенком Ю.О. та першим заступником міського голови Дзивульським Г. А.

Нещодавно на території селища був встановлений новий спортивно-тренажерний майданчик з дванадцятьма тренажерами, що доступні абсолютно всім бажаючим.

Також раніше була надана допомога у відправленні нашого спортсмена Пархоменка Сергія на Чемпіонат Світу до міста Вантаа (Фінляндія). Він став срібним призером та установив діючий рекорд Європи. Зараз ми знову звернулись до нашої міськради за наданням допомоги у відрядженні кремінського спортсмена на Чемпіонат Європи у Францію.

Отже, підсумовуючи, можна сказати, що саме завдяки допомозі Кремінської міської ради за згаданий час були проведені різноманітні роботи, на які зазвичай йде декілька років, та вже заплановано багато інших заходів у недалекому майбутньому.


 

Read 3418 times
Kremins'ka TG