Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 02 грудня 2021 16:51

Вулична акція «Поштова скринька»

Найвищою цінністю будь-якої держави є людина, її життя, здоров’я, недоторканість та безпека. Однією з проблем в усьому світі серед усіх верств населення, які завдають шкоди людині є насильство.

Це дії однієї людини по відношенню до іншої, що порушують права і свободу особистості та завдають шкоди фізичному, психічному, моральному здоров’ю. Це демонстрація сили і бажання цілковитого контролю та влади над іншою людиною. Слова, які характеризують насильство – жорстокість, агресія, погроза, ґвалт, силування, примус.

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівцями із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Кремінської міської ради 2 грудня проведено вуличну акцію «Поштова скринька».

Метою якої стало привернення уваги жителів громади до проблеми домашнього насильства, посилення мотивації протидії насильству, захисту життя і здоров’я людей над якими вчинено насильство та отримання ними кваліфікованої психосоціальної підтримки.

Серед жителів Кремінської громади розповсюджено буклети: «Насильство – це сміття», «Захисти себе», «Домашнє насильство - це злочин».

Захистіть себе, і цим ви зробите перший крок до захисту інших!

Read 303 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG