Print this page
Вівторок, 06 жовтня 2020 16:01

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Жовтень 2020

6 жовтня відбулася чергова зустріч Робочої групи з питань громадської безпеки, протидії домашньому насильству, соціальної згуртованості, гендерної рівності в м. Кремінна.

Начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко в режимі відеоконференції розповів про роботу поліцейських за 9 місяців поточного року.

Голови громадських організацій ознайомили присутніх з проєктами, які реалізуються за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс». #UNRPP #ВзаємодіяПлюс

Голова ГО «Центр ґендерної рівності» Наталія Вітко розповіла про реалізацію проєкту «Підтримка притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м.Кремінна, шляхом облаштування ігрового дитячого майданчика» та доповіла про проєкт «Ми разом» громадської організації «Бахтало Дром», який спрямований на придбання обладнання для проведення святкових заходів.

Голова ГО «Кремінська бізнес-асоціація» Андрій Сімонов ознайомив присутніх з ходом реалізації проєкту «Створення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м. Кремінна Луганської області» та проєктом «Кремінна – безпечне смарт місто».

Голова ГО «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада» Світлана Загоруй доповіла про хід реалізації проєкту «Створення зарядної станції для електроавтомобілів у м. Кремінна» та проєкту «Дружня кімната», який вже наближається до завершення.

Представниця ООН Жінки Ольга Лішик запропонувала провести анкетування серед учнів шкіл на предмет наявності комп’ютерної техніки та доступу до мережі Інтернет з метою визначення готовності до дистанційного навчання.

Read 618 times