Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 17 серпня 2020 08:15

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Серпень 2020

14 серпня відбулося чергове засідання Робочої групи з питань громадської безпеки, протидії домашньому насильству, соціальної згуртованості, гендерної рівності в м. Кремінна.

Начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко в режимі відеоконференції розповів про роботу поліцейських за 7 місяців поточного року. Зокрема, про взаємодію з громадськістю, протидію домашньому насильству та безпеку дорожнього руху.

Голови громадських організацій ознайомили присутніх з проєктами, які реалізуються за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс». #UNRPP #ВзаємодіяПлюс

Голова ГО «Центр ґендерної рівності» Наталія Вітко розповіла про реалізацію проєкта «Підтримка притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в м.Кремінна, шляхом облаштування ігрового дитячого майданчика».

Голова ГО «ЦССР»Джерело» Дмитро Кошаков ознайомив присутніх з проєктом «Покращення надання адміністраційних послуг в Кремінській громаді».

Завідувач сектору інвестиційної діяльності апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради Олександр Карташов розповів про проєкт «Випуск інформаційного бюлетеня – «Кремінщина інформує», який реалізується ГО «Соціальний добробут та фінансова грамотність населення».

Голова ГО «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада» Світлана Загоруй доповіла про хід реалізації проєкту «Дружня кімната».

Андрій Сімонов ознайомив присутніх з проєктами «Підтримка місцевих товаровиробників «Вироблено на Луганщині. Луганщина Моя» та «Кремінна – безпечне смарт місто», які реалізуються ГО «Кремінська бізнес-асоціація».

Представник ПРООН Іван Толкачов доповів про результати дослідження рівня медіа-спроможності Кремінської громади. Зауваживши про доцільність створення місцевого інформаційного інтернет-ресурсу.

Заступниця міського голови Наталя Макогон розповіла про створення бренду Кремінської громади та представила брендову промопродукцію.

Read 504 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG