Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 03 червня 2020 15:10

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Червень 2020

3 червня в онлайн режимі відбулося чергове засідання Робочої групи з питань громадської безпеки, протидії домашньому насильству, соціальної згуртованості, гендерної рівності в м. Кремінна.

Начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко презентував звіт Кремінського районного відділу поліції за п’ять місяців поточного року.
Завідувач сектору інвестиційної діяльності апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради Олександр Карташов доповів про реалізацію міні-ініціативи направлених на протидію розповсюдження COVID-19, а саме придбання 7 акумуляторних та 7 бензинових оприскувачів для проведення дезінфекції місць загального користування в громаді.
Представники громадських організацій Андрій Миколаєнко, Наталія Вітко та Світлана Редя ознайомили учасників засідання з проєктами, які були подані на конкурс гранті ІСАР Єднання «Посилення соціальної згуртованості в цільових громадах».
Голова правління Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє» Тамара Огородова, генеральний директор КНП «Центр ПМСД Кремінської райради» Володимир Андрійчук, мобілізаторка груп самодопомоги Кремінської громади МБФ «Український Жіночий Фонд» Ірина Смага та представник відділу освіти Кремінської РДА Наталія Богомолова доповіли про стан виконання Плану заходів у рамках реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» у 2020 році на території Кремінської громади.

Read 571 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG