Print this page
Понеділок, 20 січня 2020 16:50

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Січень 2020

20 січня у міській раді відбулося засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. У засіданні взяли участь завідувач сектору інвестиційної діяльності Олександр Карташов, начальник Кремінського відділу поліції Тарас Симоненко, представник Кремінського МРВ ГУ ДСНС у Луганській області, спеціалісти ПРООН, представники робочої групи.

На початку зустрічі Тарас Симоненко презентував звіт Кремінського районного відділу поліції за 2019 рік, наголосивши на доцільності встановлення більшої кількості камер відеоспостереження у місті.

Виконавчий директор ГО «Наша громада» Світлана Загоруй розповіла про результати проєкту «Правовий лікбез для ромської громади» та подальшу діяльність параюристів-ромів у сфері юридичних та соціальних питань.

Заслухали голову ГО «Кремінська бізнем-асоціація» Андрія Сімонова про реалізацію проєкту «Безпека громадян – безпека громади», у межах якого було отримано тренажер «Максим ІІІ» призначеного для відпрацювання навичок з надання першої долікарської допомоги.

Заступник голови ГО «Соціальний добробут та фінансова грамотність населення» Надія Жила ознайомила присутніх з проєктом «Створення тренінгової зали Центру гендерної рівності». У межах проєкту було облаштовано залу для проведення тренінгів та майстер-класів з питань попередження гендерного та домашнього насильства в сім’ї.

Спеціаліст ПРООН Аліна Лебедєва розповіла учасникам засідання про грантовий напрямок діяльності ПРООН у 2020 році.

Read 678 times