Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 06 квітня 2018 11:45

Про встановлення ставок єдиного податку на 2019 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
______СЕСІЯ

РІШЕННЯ № проект

“___” _________ 2018 року
м. Кремінна

 

Про встановлення ставок
єдиного податку на 2019 рік

Відповідно до п. 293.1 ст. 293, пп.1 п. 293.2 ст.293 Податкового кодексу України, керуючись пп. 24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення надходжень до доходної частини міського бюджету, Кремінська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити ставки єдиного податку для платників першої групи у відсотках від прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня 2019 року, а для платників другої групи у відсотках від мінімальної заробітної палати, встановленої законом на 1 січня 2019 року згідно з Додатком 1.
  2. Платники податку, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення податку, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку, податкові пільги та їх порядок застосування визначаються Податковим кодексом України.
  3. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2019 року.
  4. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко


ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «
Про встановлення ставок єдиного податку на 2019 рік»

 

Відповідно до п. 293.1 ст. 293, пп.1 п. 293.2 ст.293 Податкового кодексу України, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про встановлення ставок єдиного на 2019 рік», розробленого планово-фінансовим відділом апарату виконкому Кремінської міської ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає затвердження ставок єдиного податку в адміністративних межах Кремінської міської ради, яким встановлюються:

- ставки єдиного податку для платників першої групи;

- ставки єдиного податку для платників другої групи.

Регуляторний акт також визначає умови розрахунку розміру податку, об’єкт оподаткування, базу оподаткування, порядок обчислення податку, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та порядок подання звітності про обчислення і сплату податку, податкові пільги.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: Рубіжанська ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області.

Підстава для розробки проекту:

П. 293.1 ст. 293, пп.1 п. 293.2 ст.293 Податкового кодексу України, статті 26, 33 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку на 2019 рік» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради htth://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.1 (приймальня).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб.1 (приймальня).

Read 1605 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG