Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 20 серпня 2021 09:38

Про створення КП «Креміннатеплоенерго»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

___вересня 2021 року

Кремінна

№10 /__

Про створення комунального
підприємства «Креміннатеплоенерго»
Кремінської міської ради

 

З метою забезпечення теплопостачання бюджетних установ та організацій територіальної громади, відповідно до статей 57, 62, 63,78 Господарського кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити Комунальне підприємство «Креміннатеплоенерго» Кремінської міської ради (КП «Креміннатеплоенерго») та віднести його до сфери управління Кремінської міської ради.
  2. Утворити розмір статутного капіталу Комунального підприємства «Креміннатеплоенерго» у розмірі 20000,00 (двадцять тисяч) гривень та сплатити його не пізніше 1 місяця до закінчення першого року з дня державної реєстрації підприємства.
  3. Затвердити Статут Комунального підприємства «Креміннатеплоенерго» Кремінської міської ради (додаток 1).
  4. Кремінському міському голові:
    4.1. забезпечити здійснення заходів з державної реєстрації підприємство «Креміннатеплоенерго» Кремінської міської ради за юридичною адресою : 92905, Луганська область, місто Кремінна, вулиця Центральна, 9;
    4.2. Укласти контракт з керівником Комунального підприємства «Креміннатеплоенерго» Кремінської міської ради зі строком дії 1 рік відповідно до Положення про порядок укладання контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, при найманні на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1993 р. N 203.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 353 times

Main Menu

Kremins'ka TG