Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 07 липня 2021 15:17

Про проведення конкурсу на посаду директора КУ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

____________2021 року

Кремінна

№ _____

Про проведення конкурсу на посаду директора
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР
СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ
«РОЗІРВИ КОЛО»

 

З метою реалізації державної кадрової політики в сфері надання соціальних послуг, керуючись ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», ст. 51, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Оголосити конкурс на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» (код ЄДРПОУ 44219077).
  2. Затвердити умови конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».
    Додаток 1 – 1 арк.
  3. Затвердити текст оголошення про конкурс на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».
    Додаток 2 – 2 арк.
  4. Оголосити про початок формування постійної конкурсної комісії для проведення конкурсів на посади керівників надавачів соціальних послуг Кремінської міської ради (далі – Комісія) у відповідності Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/ комунального сектору, постановою затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200.
  5. Затвердити текст оголошення про початок формування Комісії.
    Додаток 3 – 1 арк.
  6. Уповноважити міського голову власним розпорядженням затвердити персональний склад Комісії.
  7. Затвердити перелік питань для перевірки кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» на знання норм чинного законодавства України.
    Додаток 4 – 2 арк.
  8. Затвердити Порядок проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання учасників конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО».
    Додаток 5- 2 арк.
  9. Комісії забезпечити проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ «РОЗІРВИ КОЛО» у встановленому законодавством порядку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 201 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG