Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 11 лютого 2021 16:21

Про розширення пішохідної доріжки між вул. Слобожанська та вул. Мельнична м.Кремінна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

____________ 2021 року

Кремінна

№ __/проект

Про розширення пішохідної доріжки
між вул. Слобожанська та
вул. Мельнична м. Кремінна

 

Розглянувши колективне звернення мешканців вул. Мельнична м. Кремінна щодо розширення пішохідної доріжки між вул. Слобожанською та вул. Мельничною для обслуговування водоводу у районі буд. № 204 та № 208 по вул. Слобожанській, акт комісійного обстеження від 11.02.2021 за фактами, викладеними у зверненні, керуючись ст.ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ :

  1. Надати дозвіл на розширення пішохідної доріжки між вул. Слобожанською та вул. Мельничною для обслуговування водоводу мережі централізованого водопостачання.

  2. Відділу з земельних питань Кремінської міської ради спільно з КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради здійснити розбивку пішохідної доріжки між вул. Слобожанською та вул. Мельничною на місцевості враховуючи охоронну зону водоводу мережі централізованого водопостачання відповідно до чинного законодавства.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                        В.О.СТРУК

Read 273 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG