Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 червня 2021 14:25

Сесія 8/8. Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та юридичним особам

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 24 » червня 2021 року

Кремінна

№8/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та юридичним особам

 

Розглянувши заяви громадян та юридичних осіб про надання дозволу міською радою на відведення земельних ділянок із земель комунальної власності, керуючись ст.ст. 12, 83, 92, 93, 118, 121, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності наступним громадянам:

1.1. --, яка мешкає за адресою: -- на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: с. Червонопопівка, вул. Садова, 122, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.2. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Гагаріна, 8, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.3. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська, район садиби 49, орієнтовною площею 0,0400 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.4. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. 30 Января, 40б, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.5. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Дубова Роща, 41, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.6. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової забудови розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Тополина, 54, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.7. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Дачна, с. Голікове, орієнтовною площею 0,6200 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

1.8. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Димирова, с. Новокраснянка, орієнтовною площею 0,3500 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність;

1.9. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Дачна, с. Голікове, орієнтовною площею 0,2700 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

1.10. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Дубова Роща, 41, орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність;

1.11. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані по вул. Підгона, 12, с. Голікове, загальною площею 1,0000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду;

1.12. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в кінці вул. Садова (Рібкодуб), с. Червонопопівка, загальною площею 0,6000 га для сінокосіння з послідуючою передачею їх в оренду;

1.13. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в кінці вул. Садова (Рібкодуб), с. Червонопопівка, загальною площею 0,2400 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду;

1.14. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,2000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.15. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану за межами с. Червонопопівка, загальною площею 0,6000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.16. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в кінці вул. Центральна, с. Червонопопівка, загальною площею 0,4200 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.17. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Дружби, с. Червонопопівка, загальною площею 0,2500 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.18. --, який мешкає за адресою: -- на земельну ділянку розташовану по вул. Дружби, с. Червонопопівка, загальною площею 0,1500 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.19. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в кінці вул. Центральна, с. Червонопопівка, загальною площею 1,4000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.20. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в кінці вул. Центральна, с. Червонопопівка, загальною площею 1,1000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.21. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Красна, 52, загальною площею 0,1000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.22. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в с. Голікове, загальною площею 2,7000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.23. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в с. Голікове, загальною площею 1,0000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.24. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в с. Голікове, загальною площею 2,0000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.25. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в с. Голікове, загальною площею 0,5000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.26. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в с. Голікове, вул. Степна, 78, загальною площею 0,1700 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.27. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в кінці вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 1,1000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.28. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в кінці вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,3400 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.29. --, який мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані в кінці вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,9600 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.30. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Громової, с. Червонопопівка, загальною площею 0,3500 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.31. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Вишнева, 20, с. Піщане, загальною площею 0,1000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.32. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,4500 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.33. --, яка мешкає за адресою: --, на земельні ділянки розташовані по вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 1,0000 га для городництва з послідуючою передачею їх в оренду.

1.34. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовані в кінці вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,4500 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.35. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Затишній, с. Голікове, орієнтовною площею 0,3000 га для сінокосіння з послідуючою передачею в оренду.

1.36. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. 30 Января, 103, загальною площею 0,1300 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.37. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану по вул. Садова, с. Червонопопівка, загальною площею 0,6000 га для городництва з послідуючою передачею її в оренду.

1.38. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в межах с. Червонопопівка, загальною площею 1,3 га для сінокосіння з послідуючою передачею її в оренду.

1.39. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку розташовану в кінці вул. Центральна, с. Червонопопівка, загальною площею 0,2200 га для сінокосіння з послідуючою передачею її в оренду.

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності наступним юридичним особам:

2.1. Комунальному підприємству «Червонопопівський благоустрій», юридична адреса: с. Червонопопівка, вул. Центральна, 15, на земельну ділянку із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташовану в межах с. Піщане, орієнтовною площею 14,0 га для ведення підсобного сільського господарства з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Рекламна агенція «Т52», юридична адреса: м. Київ, вул. Професора Підвисоцького, 10/10, оф. 60, на земельні ділянки комунальної власності із земель громадської забудови, розташовані

- м. Кремінна, перехрестя вул. Титова та вул. Центральна, площею 0,0025 га;

- м. Кремінна, перехрестя вул. Харківська (колишня вул. Інтернаціональна), площею 0,0025 га;

- м. Кремінна, перехрестя вул. Східна (колишня вул. Кірова), площею 0,0025 га

для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – утримання рекламних конструкцій типу білбордів з послідуючою передачею земельних ділянок в оренду.

  1. Заявникам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  2. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 256 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG