Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 11 червня 2021 14:17

Сесія 8/8. Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «КРЕМІНСЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» (пров.Дружби)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«24» червня 2021 року

Кремінна

№8/ПРОЕКТ

Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ДП «КРЕМІНСЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»
(пров. Дружби)

 

Розглянувши клопотання дирекції ДП «КРЕМІНСЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для розширення території виробничої дільниці «Вечірній ринок», враховуючи відсутність актуального генерального плану м. Кремінна, іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць, проектів землеустрою щодо впорядкування території населених пунктів, затверджених у встановленому законом порядку, відсутність приблизної площі запитуваної земельної ділянки та пропозиції постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 83, 123 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Відмовити ДП «КРЕМІНСЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності громадського призначення, яка розташована по пров. Дружби, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури – розширення території виробничої дільниці «Вечірній ринок».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 244 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG